Nyheder fra 2008
Tilbage til forsiden

Nyeste nyheder

December 2008:
Året lakker mod enden, og det er snart tid til at gøre status over året 2008 og fem års freelancearbejde som skrivende journalist.

Muffin kan også gøre status efter et halvt år på planeten. Hun er ved at være en lille tyksak, hvorfor den kommende tid står på streng diæt og selvfangede "musevitaminer" for resten af pengene. Så alle mus, pas på derude!

Muffins første mus - ak, hvor var hun dog sød og lille dengang. Det var musen osse!

November 2008:

Så er kajakken lagt op for i år, øv! Men okay, 726 kilometer blev det da til i 2008 med mange skønne ture og sjove oplevelser til vands og til lands med det friske og skøre kajakfolk fra Rungsted og omegn..

Undervejs har jeg rundet Vedbæk, Skodsborg, Mikkelborg, Nivå, Sletten Havn, Hven, Bellevue, Skovshoved, Hellerup, Svanemøllehavnen, Roskilde Fjord, Isefjorden og Orø, Lyø, Helnæs Bugt, Falsled Kro, Løgismose, Lillebælt, Aarø, Aarøsund Badehotel, Haderslev Fjord, Brandsø, Gamborg Fjord, Guldborgsund, Askø og Lilleø. Der blev også tid til lidt plaskeri på Furesøen, Mølleåen, Farum Sø og Bagsværd Sø.

Bemærk, at den frygtindgydende Karen K-klassiker Esrum Sø ikke er på listen i år. ;-)

Sådan er livet, et pust i sivet!
Foto: Lars Korsbjerg

Oktober 2008:

Så er det ved at være tid til at slutte landliggerlivet i Nordsjælland ved strand, skov og bølgende kornmarker, snøft!

Heldigvis har Muffin øvet sig så meget i at være kat, at hun snildt kan tage kampen om musene op med hankattene i Brede. Hun har allerede fanget den første, fede mus for næsen af Kattekongen i nr. 42. ;-)

August og september 2008:

Er delvist på "barselsorlov", da jeg har fået en lille d. 1. august! :-) Hun hedder Muffin og er meget kær og fræk.

Hvad er et hjem uden sådan en lille charmetrold?

Juli 2008:

Tænk, min kajakmaskot "Seabisquit" hang på hver og en kilometer af årets sommertogt i Lillebælt på 136 kilometer. Vejret var også bare fantastisk.

Resten af sommeren er jeg tilbage på min pind, men heldigvis har jeg indrettet sommerkontor hjemme i Den Gule Længe i Brede. Døren er altid åben, og der er masser af Neskaffe på lager. Ses vi?

Juni 2008:

Fotograf: Vivi Sjøner

I juni blev der lige tid til en skøn tur til Korsika, hvor Fremmedlegionens faldskærmstroppers arbejdsmiljø mageligt kunne betragtes fra stranden ;-).

Maj 2008:

Hurra, endelig blomstrer klematisen.

April 2008:

Det mest opsigtsvækkende i april, hvor strejken har sat det meste på stand-by: Naboens kat har fanget en afsindig nuttet markmus.

Vinter 2008:

Her i 2008 er min ordrebog indtil videre fyldt op af artikelbestillinger fra Ergoterapeuten, Fysioterapeuten og Dansk Sygeplejeråd.

Ellers går tiden mest med at holde gang i brændeovnen og vente på foråret og livet i kolonihaven igen!

***
Journalist Karen Kjærgaard     Mobil: 24 82 46 73     E-mail: kontakt(a)karenkjaergaard.dk